Легенда: В Юнайтед не подават достатъчно на Хойлунд, всеки стреля сам


Легенда: В Юнайтед не подават достатъчно на Хойлунд, всеки стреля сам
Снимка: Getty Images

1697 0

Бившият играч и треньор на Челси - Рууд Гулит, изрази мнение, че съотборниците на Расмус Хойлунд в Манчестър Юнайтед не играят достатъчно за нападателя. В първите си 6 мача във Висшата лига датчанинът не вкара нито един гол. В двубоя срещу Шефийлд Юнайтед той отправи само 2 удара.

"Все още мисля, че трябва да помогнете на Вашия нападател да бележи. Ако той вкара, ще получи самоувереност и тогава останалите играчи ще го търсят постоянно с пасове. Сега те не го търсят толкова с подавания. А той се озовава в тези зони, където може да бъде намерен с подавания", започна нидерландецът, цитиран от "Daily Mirror".

"Виждате, че твърде много от техните играчи искат да се отличат сами. Те се движат към центъра и постоянно искат сами да стрелят към вратата.

Имах шанса да играя с Ван Бастен и винаги съм знаел, че ще има гол, ако подавам към него и че може да бъде гол, ако стрелям сам. Предпочитах да му подавам, защото със сигурност щеше да бъде гол.

Както знаете, нападателите са егоисти, те имат нужда да бележат голове. Ако той е щастлив, ще прави разликата за останалата част от отбора", допълва Гулит. А ето какво решение са взели в Юнайтед за изолирания Джейдън Санчо. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички