Въпреки пандемията, Алисон продължава да тренира


Въпреки пандемията, Алисон продължава да тренира
Снимка: Getty Images/Guliver

2294 0

Вратарят на Ливърпул Алисон Бекер обясни защо продължава да тренира, въпреки световната пандемия от коронавирус. Почти всички играчи от първия отбор на мърсисайдци работят по индивидуални тренировъчни програми в домовете си, след като клубната тренировъчна база беше затворена заради разпространението на COVID-19.

Изключение правят футболистите, които се възстановяват от контузии, а Алисон е един от тях. Играчите с травми трябва да продължат своята рехабилитация в базата в Мелууд с физиотерапевтите в отбора. Бразилският страж не е играл за първия тим, след като се контузи преди срещата с Челси от 5-тия кръг на ФА Къп, след което пропусна и реванша от Шампионската лига срещу Атлетико Мадрид на „Анфилд“. „Съветът на клуба е всички да останат по домовете си. Моят случай е малко по-различен, тъй като аз имам контузия“, заяви Алисон Бекер.

Джердан Шакири, Натаниел Клайн и Ясер Ларуши са останалите играчи, които са с травми и трябва да посещават клубната база в следващите седмици. А ето кой бивш играч на Ливърпул заяви, че няма шанс някой измежду Салах и Мане да напуснат клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички