Реал Мадрид и Ливърпул влизат в битка за един от най-добрите в Серия А


Реал Мадрид и Ливърпул влизат в битка за един от най-добрите в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

3196 0

Ливърпул и Реал Мадрид имат обща трансферна цел, за която ще спорят през летния трансферен прозорец. И двата отбора са си харесали звездата на Наполи Фабиан Руис. Със сигурност обаче той ще смени клубната си принадлежност през лятото, след като неговият агент Алваро Торес разкри, че преговорите за нов договор с Наполи са замразени

Испанският национал е сред най-силните играчи на неаполитанци през този сезон, като вече от доста време се говори за интереса на Кралския клуб към него. Според Daily Mail обаче мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп също иска 23-годишният футболист в състава си.

Руис е счита за един от най-добрите централни полузащитници в италианския футбол в момента и от Наполи със сигурност ще искат голяма трансферна сума за своя играч, като според изданието цената на Руис ще бъде около 80 милиона евро. За момента фаворит за халфа остава Реал Мадрид, но се счита, че и Барселона следи изявите на бившия играч на Бетис. А кой свой играч от Реал предложиха на два отбора от Висшата лига - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички