Ливърпул загуби Алисон за важната битка в Шампионска лига


Ливърпул загуби Алисон за важната битка в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

20183 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съобщи изключително неприятна новина. Титулярният вратар на мърсисайдци Алисон Бекер се е контузил и пропуска със сигурност следващия двубой срещу Борнемут. Също така най-вероятно ще пропусне и реванша срещу Атлетико (Мадрид) в Шампионска лига.

Стражът е получил мускулна травма в бедрото още преди двубоя с Челси, като след него е преминал на скенер, който е показала, че няма да може да играе известно време."За съжаление Алисон е аут, тъй като претърпя лек инцидент още преди мача с Челси. Всички си мислехме, че не е нищо сериозно, а и искахме да остане на пейката в този двубой", заяви Юрген Клоп.

"Като премина скенер на следващия ден обаче стана ясно, че има проблем и ще е аут за известно време. Ще видим точно колко дълго, но през следващата седмица няма да е на линия. Все още не е ясно за мърсисайдското дерби, след паузата на националните отбори ще бъде възстановен, но не и за утре и за следващата седмица", допълни специалистът. Първата среща в Мадрид завърши 1:0 в полза на Атлетико. А ето как футболните фенове в Англия реагираха на първата загуба на Ливърпул в първенството.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички