МакМанаман: Мане и Салах твърдо остават в Ливърпул


МакМанаман: Мане и Салах твърдо остават в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1888 0

Бившият футболист на Ливърпул Стийв МакМанаман смята, че няма вариант някой измежду Садио Мане или Мохамед Салах да си тръгне от „Анфилд“ през това лято. Двамата често биват свързвани с изходящ трансфер от града на Битълс, като спекулациите обикновено ги пращат в някой от двата големи испански гранда Реал Мадрид и Барселона.

Според Стийв МакМанаман обаче няма никакъв шанс подобен трансфер да се осъществи. „Реал Мадрид вече имат Еден Азар, купиха Родриго миналото лято и подписаха с Рейниер през януари, тъй че смятам, че тези слухове са грешни. Независимо от това, как се развие Шампионската лига през този сезон, най-добрите отбори в Европа в момента са английските. Реал Мадрид и Барселона не са! И двата тима искат да започнат наново и да вземат някои свежи нови играчи, тъй като правят разочароващи сезони през тази година, затова ще започнат да подновяват отборите си съвсем скоро. Въпреки това, не смятам, че има шанс някой измежду Садио Мане или Мохамед Салах да се озове в Реал Мадрид или Барселона“, заяви МакМанаман.

Преди спирането на Английската Висша лига заради пандемията от коронавирус, Ливърпул водеше с 25 точки на втория в класирането Манчестър Сити. Мърсисайдци се нуждаят от само още две победи, за да спечелят титлата в Англия. А ето какъв жест направи звездата на Ливърпул Мохамед Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички