"Всичко ще се нареди" - Софиян Амрабат говори за Манчестър Юнайтед и обясни: Бих могъл да кажа много неща, но...


"Всичко ще се нареди" - Софиян Амрабат говори за Манчестър Юнайтед и обясни: Бих могъл да кажа много неща, но...
Снимка: Getty Images

993 0

27-годишният дефанзивен халф Софиян Амрабат даде интервю пред официалния сайт на Манчестър Юнайтед, в което говори за трудното начало на сезон 2023/24 и изрази увереност, че със здрава работа в тренировките "червените дяволи" ще подобрят формата си:

*Мароканецът акостира на "Олд Трафорд" през лятото под наем от Фиорентина за един сезон, а до момента е изиграл 5 мача (3 във Висшата лига, 1 в Шампионска лига и 1 за Купата на Лигата), в които се е отчел само с 1 жълт картон.

"Бих могъл да кажа много неща, но не искам да ги използвам като извинения. Според мен, както в живота, така и във футбола, ситуациите никога не се развиват само в добра посока. Винаги има трудни моменти и мисля, че сега сме точно в такъв. Но пък сезонът е дълъг...", обясни Амрабат и допълни:

"Може би ако имахме малко повече късмет, щяхме да сме спечелили мачовете, които загубихме. Аз обаче съм изпълнен с увереност и виждам, че всеки ден работим здраво. Никой няма да ни подари нищо - трябва да се борим сами. Вярвам, че всичко ще се нареди".

"Тренираме много и се опитваме да изпълняваме това, което треньорът (б.р. - Ерик тен Хаг) иска от нас. Разбира се, все още не сме перфектни, но никой не е. Нужно ни е време. От друга страна, ако добрите резултати са налице, това ще ни помогне да израснем по-бързо - във футбола винаги е така!", каза още София Амрабат.

*След паузата за националните отбори, Манчестър Юнайтед гостува на Шефилд Юнайтед (21.10.), а на 24-ти октомври е домакинството на Копенхаген от третия кръг на груповата фаза в Шампионска лига.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Къде е истината? Играчи на Манчестър Юнайтед защитават Роналдо и винят Тен Хаг за скандалите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички