Дейвид Бекъм е пред завръщане в Манчестър Юнайтед, ако шейхът от Катар купи клуба


Дейвид Бекъм е пред завръщане в Манчестър Юнайтед, ако шейхът от Катар купи клуба
Снимка: Getty Images

1784 0

Манчестър Юнайтед се очкава да смени собственика рано или късно, след като семейство Глейзър обяви отбора за продажба през ноември 2022 година. Това бе пореден провален опит за продажба на "червените дяволи", чиито фенове настояват това да се случи.

Все пак обаче има все повече индикации, че този момент ще настъпи, а то може да върне бившия герой на "Олд Трафорд", Дейвид Бекъм - обратно в клуба, в който стана известен още в края на 90-те и началото на 2000-те.

Шейх Джасим, бивш министър-председател на Катар с нетно състояние от 1 милиард долара, се очаква да направи оферта за Манчестър Юнайтед в даден момент и вече е бил в пряк контакт с Бекъм. Той го е призовал да подкрепим кандидатурата му да купи отбора

На Дейвид Бекъм му е предложена специална роля

"ТalkSPORT" съобщи, че Шейх Джасим е предложил на Бекъм роля като "международен посланик“" в потенциалната му администрация като нов собственик на Ман Юнайтед, ако успее в кандидатурата си. Наред с още други потенциални партньорства с бившия английски национал, който беше посланик на ФИФА и защитник на Световното първенство през 2022 г., проведено в Катар.

Освен това Бекъм подписа 10-годишна сделка с правителството на Катар за 175 милиона долара миналата година, което само потвърждава връзките му с нацията от Близкия изток. Съвсем наскоро Бекъм защити Ерик тен Хаг, който не преживява особено добри времена в Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички