Тен Хаг си отдъхна след Брентфорд: Манчестър Юнайтед намери повратната точка


Тен Хаг си отдъхна след Брентфорд: Манчестър Юнайтед намери повратната точка
Снимка: Getty Images

1338 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, бе изключително доволен от постигнатия обрат, след който неговите възпитаници победиха с 2:1 Брентфорд в мач от деветия кръг на английската Висша лига. Нидерландецът бе категоричен, че "дяволите" са намерили "повратната точка" през сезона.

Мнението на Тен Хаг

"Изпитахме облекчение в онзи момент, защото, когато за пореден път игра, която се обръщаше в грешната посока за нас, Манчестър Юнайтед намери повратната точка.

Това показа големия характер в този отбор, издръжливостта и това, че имаме план да продължим напред и трябва да обърнем късмета на наша страна. Останахме търпеливи и продължихме. Наистина се гордея с този отбор, те продължиха през целия мач. Вярата беше там

Това трябва да бъде повратна точка, но също така трябва да бъде рестарт, защото ще се наложи да преминем към по-високи нива", заяви Тен Хаг за "Sky Sports" след мача.

Победата за Юнайтед идва в точния момент - преди паузата за национални отбори. След нея възпитаниците на Ерик тен Хаг ще премерят сили с Шефилд Юнайтед като гост. Междувременно се заговори, че е възможно Тен Хад да се върне в Аякс?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички