Къде е истината? Играчи на Манчестър Юнайтед защитават Роналдо и винят Тен Хаг за скандалите


Къде е истината? Играчи на Манчестър Юнайтед защитават Роналдо и винят Тен Хаг за скандалите
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

1692 0

Кристиано Роналдо се раздели с отбора, в който написа немалка част от знаменитата си история - Манчестър Юнайтед, миналата есен. Портгуалецът влезе в спор с треньора Ерик тен Хаг, след което напусна.

Какво се случи?

Малко по-късно легендарният голмайстор изуми света с решението си да се насочи към Саудитска Арабия. На 38 години той подписа с местния Ал Насър, където продължи да прави любимото си нещо - да бележи голове.

Кристиано си тръгна от "Олд Трафорд", но словесните престрелки не приключиха. В интервю пред Пиърс Моргън той нападна сериозно шефовете, треньорите и дори част от съотборниците си в Манчестър. Това от своя страна предизвикало сериозен отзвук в съблекалнята на тима. Интересното обаче е, че болшинството от мнения били в подкрепа на нападателя.

Кой е "крив" и кой "прав"?

Възпитаниците на Ерик тен Хаг били "отвратени" от отношението му спрямо вече бившия им съотборник. Това споделя специалистът и бивш нападател на Юнайтед и Тотнъм Бразил.

"Трябва да внимавате какво докладвате, но това е, което чух от играч на Юнайтед, който е споделил на някого, когото познавам много добре. Той каза, че футболистите определено не се радват на треньора", започва Бразил и продължава.

"По всичко личи, че са били отвратени от начина, по който са се отнасяли с Кристиано Роналдо. Казват и че Санчо е страхотно момче. Скъсва си чорапите от работа", допълни още той.

Думите му не изглеждат лишени от логика. Под ръководството на Тен Хаг през новия сезон Манчестър Юнайтед далеч не оправдава високите очаквания. Към момента отборът заема незавидното 10-то място в класирането във Висшата лига, с 12 точки на сметката си, при записани 4 победи и 4 загуби.

Междувременно все по-усилено се твърди, че Роналдо е пред завръщане във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички