Манчестър Юнайтед започва да мисли варианти за бъдещето на Антони Марсиал


Манчестър Юнайтед започва да мисли варианти за бъдещето на Антони Марсиал
Снимка: Getty Images/Guliver

1055 0

Управата на Манчестър Юнайтед започва да мисли за бъдещето на своя дългогодишен футболист - Антони Марсиал. На "Олд Трафорд" умуват дали да задържат френската звезда, след като неговият контракт изтече след края на настоящия сезон.

Ситуацията с Марсиал

Французинът претърпя тежка контузия през изминалия сезон и заради нея успя да започне само 11 мача във Висшата лига.

Той остана зад лятното попълнение Расмус Хойлунд и може да се похвали само с един гол в девет изяви, а ситуацията му на "Олд Трафорд" се усложнява, тъй като е един от най-добре платените играчи на клуба.

Източник на ESPN съобщава, че Юнайтед е бил готов да остави Марсиал да напусне през лятото, но единственото получено реалистично предложение е дошло от Саудитската професионална лига и 27-годишният футболист е отхвърлил възможността да започне преговори за евентуален трансфер.

Все пак, от Юнайтед оставят вратичката за Марсиал отворена и са готови да влязат в преговори с него за нов договор, но това много зависи от представянето му до края на кампанията.

Марсиал акостира в Юнайтед през лятото на 2015 година. Той може да се похвали с 307 мача за "червените дяволи", в които е реализирал 89 гола и 54 асистенции. Припомняме, че Марсиал прекара втората половина на сезон 2021/22 под наем в Севиля, където обаче не впечатли.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ерик тен Хаг си отдъхна след победата над Брентфорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички