Няколко топ клуба на опашката за таланта на Бирмингам Джуд Белингам


Няколко топ клуба на опашката за таланта на Бирмингам Джуд Белингам
Снимка: Gulliver/GettyImages

5916 0

Няколко големи европейски тима се включват в борбата за подписа на таланта на Бирмингам Джуд Белингам. 16-годишният футболист бе определен за най-големия изгряващ талант на английския футбол след силните си изяви на „Сейнт Андрюс“ през този сезон. Белингам почти сигурно ще напусне Бирмингам след края на сезона и сега пред него стои сериозния избор къде да продължи своята кариера.

Според ‘Sunday Mirror Sport’ още преди година Борусия Дортмунд са се свързали с баща му Марк. През зимата пък оферта на стойност 12.5 милиона паунда от страна на Манчестър Юнайтед е била отказана от бирмингамци. Сега обаче битката за таланта става все по-ожесточена, след като Челси и Байерн Мюнхен също се включват към нея. За да привлече Белингам в редиците си, всеки един от изброените клубове ще трябва да плати между 15 и 30 милиона паунда.

Настоящият му клуб Бирмингам е наясно с новината, че 16-годишният талант ще напусне след края на сезона и иска да го продаде за възможно най-голяма сума. Семейството на Белингам е било засечено да излиза от клубната база на Манчестър Юнайтед в Карингтън по-рано през седмицата. А ето кой играч може да се присъедини към "червените дяволи" през лятото.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички