Солскяер: Вярвам в себе си и не се дразня на критиките


Солскяер: Вярвам в себе си и не се дразня на критиките
Снимка: Guliver/GettyImages

2424 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели, че критиките, които той получи по време на настоящия сезон на отбора, никога не са променили мнението му, че той е подходящият човек за работата. „Червените дяволи“ бяха в серия от 11 мача без поражение във всички турнири, но кризата с коронавируса наложи отменяне на всички водещи футболни срещи на Острова в рамките на следващите седмици.

Норвежкият мениджър сваляше напрежението от своите играчи след трудни срещи, като това бе започнало да дава резултат в тима в борбата им за място в топ 4 във Висшата лига и в битката им в турнира Лига Европа. „Вярвам в себе си и не се дразня на критиките. Не ме притесява какво мислят всички останали. Защо трябва да се притеснявам от това? И защо трябва да говоря за себе си? Това просто не съм аз. Просто искам играчите да излязат на терена и да играят футбола, който желаят. Винаги съм имал самочувствие, вярвал съм в себе си, но никога не е трябвало да излизам и да крещя навсякъде за това“, каза наставникът на Манчестър Юнайтед.

Доказателство за силната форма на Юнайтед бе победата в дербито срещу Манчестър Сити миналата неделя с 2:0. Това бе трета победа на Солскаер над Пеп Гуардиола през този сезон. А ето кой млад талант може да дойде на "Олд Трафорд" през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички