"Признавам си"! Гари Невил каза, че сгрешил за звездата на Арсенал Арън Рамсдейл


"Признавам си"! Гари Невил каза, че сгрешил за звездата на Арсенал Арън Рамсдейл
Снимка: GettyImages

3785 0

Легендата на Манчестър Юнайтед - Гари Невил, разкри, че е променил значително мнението си относно звездата на Арсенал Арън Рамсдейл. Англичанинът призна, че е сгрешил за своя сънародник и го поздрави за доброто му представяне с "артилеристите".

Лондончани подписаха с Рамсдейл като смяна на Емилиано Мартинес, който премина в Астън Вила. Въпреки колебливия му старт на "Емирейтс", той се представя на много високо ниво през новия сезон и помага на "топчиите" да държат върха във Висшата лига.

Към момента възпитаниците на Микел Артета са на първо място в класирането с актив от 47 точки. Той ги поставя на 8 пред втория Манчестър Сити.

"Ще бъда наистина искрен с вас. Когато погледнах Рамсдейл, цената му и раздялата с Мартинес, не бях сигурен. Не е вратар от моя стил, ако трябва да бъда честен. Иска да бъде твърде често включван в играта. Аз харесвам големи вратари - по 1.90, 1.95 см, които да са истински доминиращи и да плащат противниковите нападатели", коментира Невил в собствения си подкаст, разкривайки грешката си.

"Той обаче е по-скоро модерен вратар. Днес трябва да кажа, че е по-спокоен от всякога. Той носи истински авторитет на този отбор", допълни още бившият защитник.

Ето към трансфер на кой голаджия се насочват "артилеристите"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички