Кои настоящи звезди на Арсенал биха били достойни да играят за "непобедимите"?


Кои настоящи звезди на Арсенал биха били достойни да играят за "непобедимите"?
Снимка: GettyImages

1715 0

Бившият полузащитник на Арсенал - Емануел Фримпонг, определи две от настоящите звезди на "артилеристите" - Олександър Зинченко и Томас Партей като най-достойните футболисти на тима, които биха били достойни да намерят място в знаменития отбор на лондончани от 2003-04 г., носещ прозвището "непобедимите".

През 2004-а година "червените" правят немислимото, вдигайки титлата от Висшата лига без да допуснат и едно поражение. В тогавашния състав личат велики имена като Тиеро Анри, Патрик Виера и Ашли Кол. Настоящият такъв на "топчиите" заема върха в елита на Англия с актив от 50 точки - 5 повече и мач по-малко от втория Манчестър Сити.

"Ашли Кол беше много добър, но Зинченко е страхотен играч. Той играе на левия бек, но в същото време прави да изглежда така сякаш се подвизава и в центъра", коментира Фримпонг пред "SportBible" и продължи.

"Не мисля, че Томас Партей е по-добър играч от Патрик Виера, но смятам, че би му опонирал. Той играе добре и е много уверен, което говори добре. Онзи отбор беше лудост. Просто бяха на друго ниво. Тези двамата определено биха могли да се впишат", допълни още той.

Зинченко акостира на "Емирейтс" през изминалото лято за сумата от 32 млн. паунда именно от Манчестър Сити. До момента той има изиграни 16 мача с червения екип във всички турнири, записвайки 1 асистенция. Партей от своя страна вече има 80 двубои за "артилеристите", в които може да се похвали с 4 попадения, 4 голови подавания, но и с изключителен принос за укрепването и добрите резултати на тима, воден от Микел Артета.

Вижте: Съжалява ли Пеп Гуардиола, че пусна Зинченко при "топчиите"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички