Вернер: Лампард си е поставил високи цели за предстоящия сезон


Вернер: Лампард си е поставил високи цели за предстоящия сезон
Снимка: Gulliver/GettyImages

1397 0

Новото попълнение на Челси Тимо Вернер заяви, че треньорът на тима Франк Лампард иска отбора да достигне нивото на Ливърпул и Манчестър Сити. Немският национал дойде на „Стамфорд бридж“ през юли от РБ Лайпциг срещу сумата от 47.5 милиона паунда, като подписа 5-годишен договор на стойност 170 хиляди паунда на седмица.

Вернер вкара първия си гол за Челси при равенството 1:1 срещу Брайтън в приятелски мач. До момента впечатленията на 24-годишния футболист от работата му с Франк Лампард са добри, като легендата на „сините“ си е поставил високи цели за предстоящия сезон. „Работата с мениджъра до момента е много добра. Той показва и обяснява на целия отбор какво можем да направим на терена и как можем да подобрим представянето на тима от миналия сезон. С него се работи страхотно. Той разкри плановете си за бъдещето и как можем да се борим с отбори като Манчестър Сити и Ливърпул. Смятам, че Челси е голям тим и с отбора, с който разполагаме, можем да достигнем ново ниво. В клуба има много добри футболисти и мениджърът е тук, за да ни покаже пътя и да ни помогне да се подобрим“, заяви Тимо Вернер пред официалния сайт на Челси.

Немският нападател си спечели трансфер на „Стамфорд бридж“ през това лято, след като вкара 34 гола в 45 мача за РБ Лайпциг през миналата кампания. Вернер най-вероятно ще направи официалния си дебют за Челси, когато отборът гостува на Брайтън в първия кръг от новия сезон във Висшата лига. А ето кой футболист също може да направи дебюта си за Челси срещу Брайтън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички