Кай Хаверц мина медицински тестове в Челси


Кай Хаверц мина медицински тестове в Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1791 0

Отборът на Челси е на път да финализира сделката по привличането на звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц, след като немският полузащитник е минал медицински тестове в клуба в неделя. Тимът на Франк Лампард преследва 21-годишния футболист цяло лято и по всичко изглежда, че сагата ще завърши успешно за лондончани.

Хаверц е преминал медицински прегледи за новия си отбор в неделя и сега остава само трансферът, който ще счупи британския рекорд за най-скъпа покупка, да бъде завършен. Според ‘Bild’ остават само формалности преди немският талант официално да бъде обявен за футболист на Челси. Очаква се това да се случи в следващите дни. Хаверц ще се присъедини на „Стамфорд бридж“ към сънародника си Тимо Вернер, който сам по себе си също бе мултимилионен трансфер през това лято.

Само преди седмица централният бранител на Челси Антонио Рюдигер се пошегува, че се превърнал в агент, който да докара в тима сънародниците му Тимо Вернер и Кай Хаверц. Очаква се, че от Западен Лондон ще платят на Байер Леверкузен сумата от 90 милиона паунда плюс добавки, което ще бъде дори повече от това, което Манчестър Юнайтед плати за Пол Погба през лятото на 2016-та година. А ето каква цена постави Челси на Н'голо Канте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички