Велик голмайстор на Острова даде безценен съвет на Ерлинг Холанд


Велик голмайстор на Острова даде безценен съвет на Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

1724 0

Бившият звезден нападател на Челси - Джими Флойд Хаселбайнк ​​посочи областта, в която един от лидерите на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд трябва да работи, за да се подобри още повече като играч.

"Не мисля, че това му влияе психически, защото той е в отбора на Манчестър Сити и те са толкова добри в задържането на топката. Ако иска да прогресира като играч, да, той трябва да играе с гръб към вратата повече", каза нидерландецът.

В 22 мача този сезон той има 27 гола и три асистенции за "гражданите" във всички турнири. 22-годишният футболист отбеляза 21 гола в 16 мача от Висшата лига през тази кампания. Хаселбайнк ​​обаче посочи, че бившият ас на Борусия Дортмунд трябва да играе повече с гръб към вратата.

Наставникът на "гражданите" - Пеп Гуардиола, е изградил стил, от който Холанд черпи най-много. Според мнозина норвежецът се е превърнал в консуматор, а някои фенове вярват, че в модерния футбол централният нападател трябва да поема топката и да участва в разиграванията на отбора си, за да бъде максимално ефективен на терена.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Програмите на Манчестър Сити и Арсенал до края на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички