По-спокойно, от един отбор сме! Кайл Уокър за малко да обезглави съотборник (ВИДЕО)


По-спокойно, от един отбор сме! Кайл Уокър за малко да обезглави съотборник (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1760 0

Забавна случка беляза победата на Манчестър Сити над Челси. Двата отбора се изправиха един срещу друг в четвъртък вечер, а победата беше грабната от „гражданите“.

Отборът на Пеп Гуардиола скъси разликата с лидера във Висшата лига Арсенал, след като Рияд Марез отбеляза единственото попадение в срещата. Един момент от първата половина на мача обаче предизвика лавина от коментари в интернет пространството. Под светлината на прожекторите попаднаха двамата съотборници Кайл Уокър и Бернардо Силва.

„Гражданите“ трябваше да изпълнят тъч в 35-ата минута, а със задачата се беше нагърбил десният защитник. Уокър се огледа за варианти, помисли как точно да изпълни тъча, а накрая взе странно решение. Той меко казано изстреля топката към Бернардо Силва. Хвърлянето беше толкова силно, че принуди халфа да направи едно-единствено нещо – да се наведе, за да избегне удар в главата.

Силва е известен с доброто си първо докосване, но Кайл Уокър определено надцени уменията на своя съотборник. Вероятно Хосеп Гуардиола също не е останал впечатлен от странното изпълнение и реши да остави английския национал да догледа мача от резервната скамейка.

А ето и как наставникът на "гражданите" коментира победата над Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички