Вечеря с Кристиано Роналдо в къщата му? Това е възможно най-лошата идея


Вечеря с Кристиано Роналдо в къщата му? Това е възможно най-лошата идея
Снимка: Getty Images

6887 0

Повечето хора с удоволствие биха грабнали възможността да вечерят със звездата Кристиано Роналдо в неговия луксозен дом. Неговият бивш съотборник Патрис Евра, с когото играха заедно между 2006 и 2009 година, разкри защо обаче това е много лоша идея.

А причината едва ли ще изненада някого, тъй като тя е обвързана с едно от нещата, с които 36-годишният португалец е най-известен - своята огромна отдаденост към спорта. Ето и една от най-култовите истории с Роналдо и тази негова черта, разказана от Евра:

"Бих дал съвет на всеки човек - когато Кристиано те покани за вечеря в неговия дом, просто му откажи. Той ми каза: "Патрис, ела след тренировка". Отидох и бях много уморен. На масата имаше само салата и бяло пилешко месо. Бях "ок", но дори нямаше и сок - само вода.

Започнахме да ядем и си помислих, че ще последва голямо ястие след това, но нямаше нищо такова. Тъкмо довърши с храната, изправи се и започна да си играе с топка, правейки финтове и трикове. Тогава ми каза: "Нека играем заедно на две докосвания".

Попитах го дали може първо да си довърша храната, но той настоя да играем. Играхме, а след това искаше да отидем в басейна да плуваме. Съгласих се. След джакузито, сауната и басейна прях приключен. Попитах го: "Кристиано, защо сме тук, защото имаме мач утре или просто за да вечеряме?".

"Така че заради това бих препоръчал на всеки човек, когато Кристиано го покани в дома му, да не отива. Просто да откаже, защото този човек, той е машина, той не иска да спира да тренира" - разказва Евра.

Както е известно, години по-късно португалецът бе върнат от фамилия Глейзър на "Олд Трафорд", за да помогне на отбора. Изненадващо или не, но един от собствениците на Манчестър Юнайтед обърка елементарен факт за Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички