Собственик на Манчестър Юнайтед обърка елементарен факт за Кристиано Роналдо (ВИДЕО)


Собственик на Манчестър Юнайтед обърка елементарен факт за Кристиано Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5481 0

Един от собствениците на Манчестър Юнайтед Аврам Глейзър допусна голяма издънка по време на разговор със студенти в Съединените американски щати, който имаше за цел да мотивира младите атлети в университета в Луизиана, в който е бил преди.

Става въпрос за наглед елементарна фактологична грешка, която касае голямата звезда на отбора Кристиано Роналдо. И по-конкретно - първият престой на португалския атакуващ футболист на "Олд Трафорд".

Глейзър даде за пример устремеността и професионализма на Кристиано, но като заговори по-конкретно, сподели, че Роналдо е дошъл в Юнайтед на 16 години. Истината обаче е, че той отиде в Англия на 18, преминавайки там от Спортинг (Лисабон).

"Да бъдеш добър и да печелиш, това не е лесно. Има много добри атлети и конкуренцията е много сериозна. Кристиано Роналдо се присъедини към нас, когато бе на 16 години - откакто дойде в Манчестър Юнайтед, той бе първият, който се появяваше на тренировки, и последният, който си тръгваше.

Великите атлети не се раждат велики, трябва да се трудят много усилено и да дават най-доброто от себе си, трябва да си възможно най-фокусиран и да опиташ да постигнеш нещата, които можеш да постигнеш" - заяви Глейзър пред студентите.

Наскоро се появи информация пък, че португалецът не е никак доволен от формата и представянето на отбора. Това породи и спекулации, че Кристиано Роналдо ще напусне Манчестър Юнайтед няколко месеца след завръщането си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички