Хари Магуайър отговори на суровите обиди и критики от Рой Кийн, определил го като "позор"


Хари Магуайър отговори на суровите обиди и критики от Рой Кийн, определил го като "позор"
Снимка: Getty Images

2566 0

Въпреки че е паузата за мачовете на националните отбори, отново се създаде някакво напрежение около Манчестър Юнайтед. То бе продиктувано от легендата на клуба Рой Кийн, който коментира проява на капитана на "червените дяволи" Хари Магуайър за националния отбор на Англия.

Централният защитник се разписа срещу Албания и отпразнува с ръце зад ушите, "отговаряйки" на многото критики към него напоследък. Кийн нарече това му изпълнение засрамващо, като дори го определи за "позор".

Магуайър не пропусна да коментира тези думи на Рой, който много често през сезона се изказва критично за Юнайтед и играта на отбора. Все пак капитанът на "червените дяволи" бе доста умерен и не се изказа по неуважителен начин.

"Аз съм капитан на Манчестър Юнайтед, разбира се, че ще получавам критики, когато отборът не се представя добре. Моята радост обаче не бе насочена към някого" - бе лаконичният коментар на Магуайър.

Самият мач срещу Албания пък бе спечелен с разгромен резултат, а Хари Кейн се отчете с хеттрик, като Англия разпиля Албания за едно полувреме.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички