"Вече реших, но"...Юрген Клоп проговори за капитанската лента в Ливърпул


"Вече реших, но"...Юрген Клоп проговори за капитанската лента в Ливърпул
Снимка: GettyImages

1460 0

Ливърпул трябва да вземе важно решение преди началото на новия сезон. То се изразява в определянето на нов капитан, след напускането на досегашния такъв в лицето на Джордан Хендерсън.

Изборът е направен

Английският полузащитник пое посока Саудитска Арабия, където облича екипа на Ал Етифак. Това изправи треньора на мърсисайдци Юрген Клоп пред дилема относно следващия лидер в отбора. Самият той споделя, че вече е взеш решение за това.

"Вече съм взел решение и го знам. Трябва обаче първо да го споделя с футболистите", заяви германският наставник пред медиите.

Какви са очакванията на "Анфийлд"?

Най-ярко сред потенциалните заместници на Хендерсън стои името на Върджил ван Дайк. Централният защитник разполага с нужния опит, лидерски и чисто игрови качества, както и с уважението на своите съотборници и фенове.

Той играе ключова роля в успехите на тима през последните 5 години. Бранителят ще изчака търпеливо да чуе позицията на Клоп, която почти всички очакват да е с насоченост именно към нидерландеца.

Наскоро нов ас на мърсисайдци като че ли издаде новия капитан на отбора. (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички