Джейми Карагър направи амбициозна прогноза за Ливърпул след разочароващата изминала кампания


Джейми Карагър направи амбициозна прогноза за Ливърпул след разочароващата изминала кампания
Снимка: Getty Images

5430 0

Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, сподели очакванията си за предстоящия сезон и посочи, че мърсисайдци отново ще преследват Манчестър Сити за титлата и ще завършат в топ 4.

Юрген Клоп и компания имаха изключително разочароваща кампания (2022/23). Ливърпул не успя да задържи уникалната си форма от 2021/22, завършвайки пети с 67 точки. Мърсисайдци също не успяха да спечелят никакви трофеи и ще играят в Лига Европа за първи път от сезон 2016/17. Карагър обаче е категоричен, че германският наставник ще направи така, че тимът от "Анфийлд" да се върне към победите.

"Мисля, че Ливърпул ще бъде в челната четворка. Те подписаха с Алексис Мак Алистър рано. Бяха ужасни миналия сезон и се бореха за топ 4 до последните няколко мача, което до ден-днешен не мога да повярвам, имайки предвид колко зле бяха в средата на сезона. Всичко зависи от това дали могат да се върнат към победите. Ако добавят още 25 точки към актива си, то това ще е страхотен скок", каза Карагър, цитиран от "Football365".

Ливърпул изпитваше сериозни проблеми в своята халфова линия през изминалия сезон, което според мнозина коства много на мърсисайдци. Те сега обаче поправиха тази грешка, привличайки сериозна доза класа в редиците си, а именно - Алексис Мак Алистър от Брайтън и Доминик Собослай от РБ Лайпциг.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Изпаднал от Висшата лига отказа 37 милиона от Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички