Нова звезда на Ливърпул без да иска издаде капитана за сезон 2023/24?


Нова звезда на Ливърпул без да иска издаде капитана за сезон 2023/24?
Снимка: Getty Images

13660 0

Ливърпул ще е с доста различна халфова линия през следващия сезон. В основата ѝ ще бъдат новите попълнения на "Анфийлд" - световният шампион с Аржентина Алексис Мак Алистър, както и младият перспективен полузащитник на Унгария Доминик Собослай.

Именно вторият без да иска сякаш издаде кой ще бъде новият капитан на мърсисайдци. Както е известно, досегашният избор номер 1 Джордан Хендерсън ще напусне клуба по посока Ал Етифак, където наставник е Стивън Джерард, като това бе потвърдено от редица достоверни източници, сред които и британското издание The Athletic.

Избор номер 2 за капитанската лента бе Джеймс Милнър, но и той напусна клуба през това лято. От останалите в тима Върджил ван Дайк, Мохамед Салах и Алисон Бекер са играчите, които са носили лентата по една или друга причина в миналото.

В публикация в социалната мрежа Instagram Върджил ван Дайк бе добавил коментар, а Собослай записа отговор към него. Той бе красноречив символ - буквата С. Тя е използвана именно като олицетворение на капитанството.

От "Анфийлд" ще си тръгне и друг ключов играч от миналото за полузащитата на отбора. В Ливърпул вече са набелязали млад заместник на Фабиньо от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички