Вариантите в атака на Манчестър Юнайтед растат: дългоочакваното завръщане на обещаващ реализатор е факт


Вариантите в атака на Манчестър Юнайтед растат: дългоочакваното завръщане на обещаващ реализатор е факт
Снимка: Getty Images

1589 0

Антони Марсиал се завърна към тренировките на първия отбор в Манчестър Юнайтед, след като пропусна по-голямата част от сезона до момента поради контузия.

След като Ерик тен Хаг пое „червените дяволи“, мениджърът даде шанс на Марсиал да съживи кариерата си на „Олд Трафорд“, като го пускаше в стартовата единадесеторка по време на предсезонната подготовка. 

Нещата обаче не потръгнаха добре за французина. Той получи контузия в предпоследния приятелски мач на Манчестър Юнайтед, който беше с Атлетико Мадрид. По-късно Марсиал получи и проблеми с ахилесовото сухожилие и гърба, което значително ограничи изявите му от началото на сезона. Нападателят взе участие само в четири срещи на „червените дяволи“.

Въпреки това, Марсиал се представи на добро ниво във въпросните мачове – отбеляза три гола и направи две асистенции. Ако успее да влезе в същата форма, новините за състава на тен Хаг, ще са добри.

След като Марсиал е подновил тренировките, това означава, че има големи шансове да играе преди паузата за Световното първенство. В такъв случай нараства и възможността футболистът да замине за Катар, тъй като Дидие Дешан не е изключил вероятността да го повика.

Селекционерът на Франция обаче отхвърли идеята да извика всеки играч, който не е напълно готов.

Ако Марсиал не влезе в състава на „петлите“, ще замине на тренировъчен лагер в Испания с Манчестър Юнайтед. „Червените дяволи“ имат насрочен приятелски мач с Кадис на 7-и декември, като очакванията са да бъде обявена и още една приятелска среща.

Още един футболист се завърна сред титулярите в Манчестър Юнайтед. Тен Хаг даде оценката си за начина, по който Хари Магуайър се представи след дългото си отсъствие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички