Диого Далот не мисли за подновяването на договора си с Манчестър Юнайтед: "Не е сега времето"


Диого Далот не мисли за подновяването на договора си с Манчестър Юнайтед: "Не е сега времето"
Снимка: GettyImages

6960 0

Звездата на Манчестър Юнайтед в отбрана - Диого Далот, заяви, че все още не е дошло времето, в което трябва да мисли за подновяване на контракта си с "червените дяволи".

23-годишният Далот навлиза в последните месеци от настоящия си договор с тима от "Олд Трафорд", който изтича следващото лято. Манчестър Юнайтед има опция за удължаване с една година, но все още няма информация дали ще я активира.

"Не е сега времето да мислим за ситуацията с моя договор. Ние сме в процес на подобряване на нашата игра като отбор. Обичам да играя за Ман Юнайтед, както винаги се опитвам да покажа, щастлив съм - това е най-важното нещо", категорично заяви Далот в интервю.

Португалският десен защитник впечатлява от началото на сезона, като вече има 16 мача на сметката си, в които се е отчел с един гол и две асистенции. Ако евентуално бранителят не подпише с Юнайтед, то Барселона се очертава като фаворит за неговия подпис след края на кампанията.

Докато Далот се чуди за бъдещето си, то друг бранител на "червените дяволи" бе защитен от величие на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички