Голямото завръщане на Магуайър: Тен Хаг не пропусна да изкаже мнението си относно изявите на защитника


Голямото завръщане на Магуайър: Тен Хаг не пропусна да изкаже мнението си относно изявите на защитника
Снимка: Getty Images

1256 0

Манчестър Юнайтед успя да се добере до победата в срещата си с Уест Хям. „Червените дяволи“ се наложиха с резултат от 1:0, а победният гол беше белязан след невероятен удар с глава на Маркъс Рашфорд.

Привържениците на тима от Манчестър може би са останали изненадани, след като са видели единадесеторката, на която тен Хаг е решил да заложи. Мениджърът реши да върне Хари Магуайър в сърцето на отбраната. Английският бранител гледаше последните изяви на отбора си от резервната скамейка, като за последно беше титуляр на 8-и септември, когато „червените дяволи“ домакинстваха на Реал Сосиедад в среща от Лига Европа. Отборът на тен Хаг загуби срещата, след като испанският тим се разписа от дузпа.

Относно завръщането на английския защитник в стартовия състав наставникът на Манчестър Юнайтед сподели: „Беше добро представяне. Не е лесно, когато си отсъствал няколко седмици и си играл само 45 минути в четвъртък. Но нивото във Висшата лига е различно. Да влезеш и да играеш под такъв натиск, особено в края, е трудно. Нямахме възможността да направим смяна, защото нямахме други централни защитници на скамейката“

„Беше великолепен в защита в наказателното поле. Той е страхотен играч и наистина добър защитник и видяхме колко е важен за отбора. Мисля, че показа добро отношение, добра устойчивост и малко увереност и е хубаво да се види“, добави тен Хаг.

Как се представиха "червените дяволи" в срещата можете да разберете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички