Обиден Роналдо бие грозен игнор на бивш съотборник в Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)


Обиден Роналдо бие грозен игнор на бивш съотборник в Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

6422 0

Кристиано Роналдо неведнъж е споделял, че винаги се е опитвал да бъде модел за подражание. Преди последната среща на Манчестър Юнайтед с Уест Хям във Висшата лига обаче португалецът доста демонстративно пренебрегна бившия си съотборник Гари Невил.

Наскоро Невил не скри мнението си относно играта на „червените дяволи“ и влезе в спор с Рой Кийн. Двамата започнаха разгорещен дебат по време на срещата на отбора на Ерик тен Хаг с Челси. Тогава Гари Невил заяви, че Манчестър Юнайтед е по-добър без Роналдо.

Този коментар явно не е останал незабелязан от португалската звезда. Преди началото на срещата с Уест Хям Роналдо поздрави Луис Саха и Джейми Реднап, но изобщо не отрази Невил.

В края на август португалецът не реагира по подобен начин, когато видя Невил. Точно обратното - нападателят се зарадва на бившия си съотборник и двамата си размениха прегръдка и няколко изказвания, придружени от усмивки. По всичко изглежда, че проблемът на португалеца с Невил се е зародил именно заради въпросното изказване.

Наскоро Роналдо игнорира и Джейми Карагър по подобен начин, след като чу подобна критика и от бившия защитник на Ливърпул. "Добре дошъл в клуба на зачеркнатите от Роналдо", публикува в Twitter Карагър. 

Изглежда, че Роналдо гори от желание винаги да е в топ форма. В момента обаче среща затруднения, особено след като Каземиро го задминава по един важен показател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички