Тен Хаг е със смесени чувства след победата над Уест Хям: има още какво да се желае


Тен Хаг е със смесени чувства след победата над Уест Хям: има още какво да се желае
Снимка: Getty Images

1159 0

Манчестър Юнайтед спечели трите точки, след като се наложи над Уест Хям с минималното 1:0 на „Олд Трафорд. Въпреки победата, мениджърът на „червените дяволи“ Ерик тен Хад смята, че има още върху какво да се работи.

„Наистина съм щастлив за победата, а също и за начина, по който играем, и действаме като отбор. Имахме шансове през първото полувреме и не допуснахме много контраатаки. Може би крайните решения не бяха толкова добри, но вкарахме страхотен гол“, сподели след срещата наставникът на Манчестър Юнайтед.

Тен Хаг не остави неспоменати и класните изяви на Маркъс Рашфорд и Давид Де Хеа.

„Фантастично е, че Манчестър Юнайтед има страхотна академия и че винаги има млад играч в отбора. Мисля, че Маркъс Рашфорд брилянтно демонстрира това, за което говоря. Беше наистина важен ден за него, преди рождения му ден в понеделник, и наистина брилянтен удар с глава“.

Относно запазването на сухи мрежи наставникът сподели, че всичко е въпрос на отборна игра. Не пропусна обаче да изкаже възхищението си относно представянето на стража на „червените дяволи“: „Давид Де Хеа беше страхотен със спасяванията, които направи в края. Защитата ни в наказателното поле е добра и имаме брилянтен вратар“.

И докато отборът постепенно навлиза в ритъма на тен Хаг, не е ясно докога ще може да разчита на един от изявените си бранители.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички