Ван Дайк с ласкави думи за Мак Алистър - може да прави разликата за Ливърпул през следващите години


Ван Дайк с ласкави думи за Мак Алистър - може да прави разликата за Ливърпул през следващите години
Снимка: Getty Images

4338 0

Алексис Мак Алистър е точно такъв тип играч, от какъвто Ливърпул се нуждае, ако иска да се върне на върха в английския футбол - това обясни защитникът на мърсисайдци Върджил ван Дайк, говорейки на пресконференция преди мача на националния му отбор (Нидерландия) срещу Хърватия в сряда (14 юни) вечер (21:45 часа).

*Припомняме, че миналата седмица Пуул официално обяви трансфера на световния шампион с Аржентина, за когото бяха платени около 35 милиона паунда на Брайтън.

"Той е много добър футболист! Вече сме играли доста пъти срещу него - както с Ливърпул срещу Брайтън, така и с Нидерландия срещу Аржентина", заяви Ван Дайк и допълни:

"Той определено ще допринесе много и е нещо, от което се нуждаем, за да се завърнем там, където всички искаме да бъдем. Това е едно добро начало на трансферния прозорец. Надявам се, че ще можем да се подсилим и с други качествени попълнения, а Мак Алистър със сигурност е футболист, който може да прави разликата за нас през следващите няколко години".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бившият играч на Ливърпул Джеймс Милнър си намери нов клуб на Острова!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички