Мак Алистър: Ливърпул е сбъдната мечта, дойдох тук за повече трофеи


Мак Алистър: Ливърпул е сбъдната мечта, дойдох тук за повече трофеи
Снимка: Getty Images

6240 0

"Прясното" попълнение на Ливърпул Алексис Мак Алистър сподели чувствата и мислите си като играч на "червените". Полузащитникът премина на "Анфийлд" от Брайтън, като трансферът бе обявен официално преди броени часове.

"Чувствам се страхотно. Това е сбъдната мечта. Чудесно е да съм тук и нямам търпение да започна работа. Исках да бъда с отбора от първия ден на предсезонната подготовка, така че се радвам, че сделката вече е сключена. С нетърпение очаквам да се запозная с новите си съотборници", започна аржентинецът, цитиран от сайта на Ливърпул.

"Тази година се очертава да бъде невероятна за мен - първо Световното първенство, а след това и постигнатото с Брайтън. Но е време да мисля за Ливърпул. Ще се опитам да ставам все по-добър всеки ден, като играч и като човек.

След като спечелих Световното първенство, реших, че искам да взема още повече трофеи. Помислих си, че този клуб ще ми помогне да го направя. Това е моята цел. Когато играеш за такъв голям клуб, трябва да вземаш трофеи. Това е, което искам.

Веднага след трансфера забелязах колко голям е този клуб - играчите, щабът и всички останали. Много съм щастлив. Очаквам с нетърпение да започна да играя", допълни Мак Алистър. А Мак Алистър бе едва трети в списъка на Ливърпул, след като се разминаха с други двама халфове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички