След като си осигури Мак Алистър: Ливърпул има своята нова трансферна цел


След като си осигури Мак Алистър: Ливърпул има своята нова трансферна цел
Снимка: Getty Images

18323 0

След като трансферът на Алексис Мак Алистър в Ливърпул е пред финализиране, то на "Анфйилд" вече поглеждат към подсилването на своята защита и имат идея с кого да запълнят "празнината" там.

Според "GOAL" Юрген Клоп има сериозен интерес към бранителя на Уест Хям - Найеф Агер, и е почитател на неговия стил на игра, като вярва, че той ще пасне отлично на отбора на мърсисайдци. Гореспоменатото издание информира, че "червените" могат да си осигурят футболиста за сумата от 30 милиона паунда.

Още опции пред Ливърпул

Агер, чийто договор с "чуковете" изтича през юни 2027 година, може да се окаже блестящо попълнение в редиците на "червените". Очаква се, че Джоел Матип и Джо Гомес да си тръгнат това лято, а позицията до Върджил ван Дайк да бъде дадена на мароканеца.

Ако обаче сделката за Агер пропадне, то Ливърпул следи и редица други централни защитници. Тимът от "Анфийлд" е силно свързван с бранители като Гонсало Инасио, Антонио Силва, Мики ван де Вен и Леви Колуил.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Реал Мадрид задмина редица английски грандове и е първи в престижна класация.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички