Брайтън официално се похвали с трансфера на Джеймс Милнър от Ливърпул


Брайтън официално се похвали с трансфера на Джеймс Милнър от Ливърпул
Снимка: Getty Images

2206 0

Отборът на Брайтън официално се похвали с новото си попълнение - Джеймс Милнър, който идва от Ливърпул, както на клубния уебсайт, така и в социалните мрежи. 

Джеймс Милнър се присъединява към "чайките" като свободен агент, тъй като договорът му с мърсисайдци изтече след края на сезон 2022/23. 37-годишният универсален футболист се превръща и в първото ново попълнение на тима на Роберто Де Зерби през лятото.

Милнър акостира на "Анфийлд" през лятото на 2015 година, като бе купен от Манчестър Сити за сумата от 14 милиона паунда и след няколко сезона му бе гласувано доверие с капитанската лента. Носейки червения екип, британецът може да се похвали с 332 изиграни мача, в които се е отчел с 26 попадения и 46 асистенции. 

Полузащитникът бе използван почти на всяка една позиция и се превърна в универсален футболист, под ръководството на Юрген Клоп. Милнър успя да спечели медали от Шампионска лига, Висшата лига, ФА Къп и Карабао Къп, защитавайки цветовете на Ливърпул.

От своя страна, Ливърпул пък си осигури звездата на Брайтън - Алексис Мак Алистър - ето какви бяха неговите първи думи като футболист на мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички