В опит да го задържи: Тотнъм повишава заплатата на Хари Кейн?


В опит да го задържи: Тотнъм повишава заплатата на Хари Кейн?
Снимка: Getty Images

1064 0

Бъдещето на един от най-добрите английски футболисти - Хари Кейн, продължава да виси в облаците. Неговият отбор обаче - Тотнъм, ще направи всичко възможно, за да задържи голямата си звезда в Северен Лондон възможно най-дълго време.

Британското издание "Guardian" информира, че управата на "шпорите" се готви да преструктурира договора на футболиста, като му предложи по-високо заплащане от сегашното му, което се равнява на 200 хиляди паунда седмично. 

Договорът му с Тотнъм изтича през следващия сезон, а разочароващите резултати на клуба правят напускането му да изглежда неизбежно. Кейн не крие желанието си да печели титли, поради което, според редица източници, е отказал удължаване на контракта си по-рано през сезона.

Ръководството на "спърс" може и да обмисли евентуалната му продажба през настоящото лято, тъй като според мнозина няма да иска да го изгуби без пари след края на следващия сезон.

Голям интерес към услугите на Кейн има от редица английски и европейски грандове. Байерн Мюнхен и Манчестър Юнайтед са основните фаворити за подписа му, а наскоро стана ясно, че и Челси се е присъединил към тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Ерлинг Холанд и Мохамед Салах "ограбиха" Хари Кейн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички