Томас Тухел с ключова роля, убедил е Хари Кейн за Байерн


Томас Тухел с ключова роля, убедил е Хари Кейн за Байерн
Снимка: Getty Images

1084 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Томас Тухел е убедил Хари Кейн да приеме предложението на баварците. Bild информира, че лично е посетил дома на капитана на Англия, за да сподели своите виждания за тима и неговата бъдеща роля.

Хари Кейн останал впечатлен от Тухел

Тухел тогава е бил и с бившия спортен директор на Байерн Хасан Салихамиджич, като са се срещнали с нападателя в средата на май в къщата му в Лондон.

В информацията се посочва, че Кейн е бил много впечатлен от разговора с Тухел и е дал съгласие да дойде в Мюнхен и да се бори за титлата в Шампионска лига с Байерн. Договорът му с Тотнъм е до лятото на 2024 година, като се появиха информации за отхвърлена оферта от "шпорите" около 70 млн. евро. От Байерн вече готвят нова оферта за Кейн, в когото виждат заместника на Роберт Левандовски.

Известно е, че Тотнъм е труден преговарящ, но Кейн е готов да се опита да си осигури трансфер това лято. Нападателят може да заплаши да напусне "шпорите" безплатно, когато договорът му изтече през 2024 г., ако собственикът Даниел Леви откаже и новото предложение от Байерн.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички