"Не си заслужава": Томас Мюлер с любопитен коментар относно Хари Кейн в Байерн Мюнхен


"Не си заслужава": Томас Мюлер с любопитен коментар относно Хари Кейн в Байерн Мюнхен
Снимка: GettyImages Колаж: Sportlive.bg

4955 0

Нападателят и легенда на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер, направи любопитно изказване по повод нестихващите информации за евентуален трансфер на голмайстора на Тотнъм - Хари Кейн, в германския колос това лято.

Ситуацията около Кейн

Капитанът на "шпорите" бива определян като една от главните цели на баварците по време на летния трансферен прозорец. Рекордьорът по отбелязани попадения с фланелката на лондончани има оставаща 1 година от договора си.

Ако той не бъде подновен, то "белите" имат крайно ограничено време преди футболистът да получи правото да преговаря с други клубове и да бъде изпуснат без пари. 

"Не си струва"

Поради слуховете, Мюлер бе запитан какво мисли относно евентуално акостиране на тарана на "Алианц Арена". Той не пожела да сподели подробности относно преговорите, но изрази положително мнение за колегата си.

"Всъщност, повтарям си, че докато нещо не е готово, не си струва да се говори за него. Не знам някого, който да не го харесва", заяви лаконично легендарният нападател пред "BILD". 

Ръководството на Байерн дори вече е отпратило официална оферта за Кейн. Как обаче реагираха в Тотнъм на нея?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички