В навечерието на Ливърпул - Манчестър Юнайтед: Алисон се застъпи за Онана


В навечерието на Ливърпул - Манчестър Юнайтед: Алисон се застъпи за Онана
Снимка: GettyImages

3338 0

Вратарят на Ливърпул - Алисон Бекер, е уверен, че колегата му от Манчестър Юнайтед - Андре Онана, ще започне да показва добри игри. През лятото на тази година манчестърският гранд плати 47 милиона паунда за камерунеца на Интер, но дебютният сезон за него е разочароващ.

Онана има немалък приност за разочароващите резултати на "червените дяволи". Навремето Алисон също дойде във Висшата лига от Серия А и разбира с какви трудности се сблъсква колегата му от "Олд Трафорд". Утре (17 декември, неделя) в 18:30 часа мърсисайдци посрещат Юнайтед в сблъсък от първенството. 

"Онана е наистина добър вратар. Той се справи невероятно в Шампионската лига миналия сезон. Аз самият минах през нещо подобно, когато дойдох от Италия в Англия, в голям клуб за много пари.

На плещите ти тежи голяма отговорност и той дойде тук с отговорността да бъде заместник на Де Хеа, който може и да не беше в най-добрата си форма в кариерата, но все пак даваше резултат. Замяната му е голяма стъпка в кариерата Ви", коментира бразилецът, цитиран от "The Guardian".

"Той е способен да носи тази отговорност, но на някои им отнема повече време от други. Сменяш отбора, сменяш лигата, опитваш се да се адаптираш и това може да има по-голямо влияние върху теб.

Имах късмета да отида в отбор, който вече беше направил нещата по различен начин и се преустройваше. Мисля, че всичко ще се нареди за него. В този момент той се нуждае от подкрепата на всички", завърши Алисон. А поред легенда на Юнайтед Онана изглежда така, сякаш ще пусне гол при всеки удар. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички