Легенда на Юнайтед за Онана: Изглежда така, сякаш ще пусне гол при всеки удар


Легенда на Юнайтед за Онана: Изглежда така, сякаш ще пусне гол при всеки удар
Снимка: GettyImages

1715 0

Легендата на Манчестър Юнайтед разкритикува вратаря на тима - Андре Онана, за допуснатите грешки в мача с Галатасарай от Шампионска лига.

Снощи "червените дяволи" поведоха с 2:0, а после с 3:1. Камерунецът направи 2 грешки след изпълнение на свободни удари от Хаким Зиеш и допусна след тях 2 попадения. Мачът завърши с равенство 3:3.

"Треньорите трябва да носят отговорност за играчите, които водят. Жалко, защото Онана изглеждаше добре през последните няколко седмици. Той прави някои необичайни спасявания, но в Шампионска лига мисля, че е твърде отпуснат. Липсва му концентрация, а за един вратар концентрацията е всичко", коментира Скоулс, цитиран от "The Telegraph".

"Това е ужасна грешка, посочи той за втория гол на турците. - Дори не знам какво се опитваше да направи. Онана поставя целия отбор на ръба и прави така, че простите спасявания да изглеждат трудни. Смятам, че не трябваше да допуска и третия гол. Онана изглежда сякаш ще пусне всеки удар, така че отборите просто ще започнат да си казват: "Стрелайте по вретата!", посочи бившият халф.

"Невинаги можеш да защитаваш вратаря след грешка, а това се случва твърде често сега. Не знам какво ще правят с този проблем", завърши британецът. Друга легенда на Юнайтед пък разкритикува Антони Марсиал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички