В Манчестър Сити се притесняват дали Рубен Диаш ще е готов за Ливърпул


В Манчестър Сити се притесняват дали Рубен Диаш ще е готов за Ливърпул
Снимка: Getty Images

1110 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разкри, че Рубен Диаш няма да бъде готов за предстоящата среща с Бърнли в събота, докато Джон Стоунс ще бъде на линия. Диаш е аут от началото на март, след като получи разтежение в мач за Купата на Англия и беше аут и за плейофите на Португалия за класиране на Мондиал 2022.

Стоунс пък бе изваден от състава на Англия, след като получи удар на загрявката преди приятелския мач с Швейцария.

Говорейки на пресконференция преди пътуването до "Търф Муур", Гуардиола потвърди, че Диаш и Коул Палмър няма да са в групата на отбора, но останалите футболисти ще са в готовност.

"Имаме да изиграем още девет мача и ще го сторим. Знаем и какво трябва да сторим. Искаме да печелим, но ще бъде трудно. Рубен и Коул Палмър са аут, но останалите са здрави", каза испанецът пред медиите.

"Докторът каза за Диаш между четири и шест седмици, но смятам, че му трябват още десетина дни. Планът е такъв, че гледам играчите на тренировка и там преценявам кой ще играе".

Ливърпул може да окупира първото място при домакинството си на Уотфорд, но часове по-късно Сити ще играе с Бърнли и ще може да се върне на лидерската позиция. Двата отбора пък ще се срещнат един срещу друг на "Етихад" на 10-и април, което поставя под въпрос участието на Диаш в тази среща.

 А защо Гари Невил се съмнява в Сити, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички