Барселона ще се опита да привлече Олександър Зинченко от Манчестър Сити


Барселона ще се опита да привлече Олександър Зинченко от Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1847 0

Изглежда спекулациите около трансферното лято на Барселона наистина нямат край. Каталунците се нуждаят от ляв бек, а изглежда, че Олександър Зинченко от Манчестър Сити ще е опция пред Барса.

Новата покупка на „блаугранас“ – Феран Торес, горещо препоръчва бившия си съотборник в Сити Зинченко на управата на каталунците, информира Marca. Подобен трансфер би бил наистина възможен, като се има предвид че Сити се интересува от нов ляв бек, който да се конкурира с неизменния титуляр на поста Жоао Кансело.

Факт е, че и двете страни са в добри отношения след сключената сделка за Феран Торес през януарския трансферен прозорец. Ако двата клуба влязат в преговори, евентуалното привличане на украинеца може да се осъществи бързо.

25-годишният футболист винаги е бил ключова част в състава на Пеп Гуардиола. За съжаление, не получава достатъчно игрово време, като от началото на сезона е изиграл едва 14 мача във всички турнири. Намирайки се в пика на кариерата си, украинският национал ще бъде готов да разгледа възможностите пред себе си.

Шави си е поставил за цел да изгради нов отбор, който да върне славата на каталунците. Освен Зинченко Барса проявяват интерес и към друга звезда на Острова.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички