Пеп Гуардиола намери партньор на Рубен Диаш в защитата на Манчестър Сити


Пеп Гуардиола намери партньор на Рубен Диаш в защитата на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1676 0

Хосеп Гуардиола вече се е спрял на конкретно име за партньор в центъра на отбраната на Манчестър Сити и според "Marcа" "гражданите" са фаворит за подписа му, тъй като той е желан и от други клубове.

Става въпрос за 24-годиншия бранител на Виляреал Пау Торес, който през летните месеци бе пращан ту в Тотнъм, ту в Манчестър Юнайтед!

Според изданието, Сити вече са влезли в контакт с играча и неговите агенти и са готови да броят 55 милиона паунда за услугите му.

Пеп Гуардиола има на разположение Аймерик Лапорт, Джон Стоунс и Нейтън Аке, но очакванията са първият да напусне клуба в скоро време. Стоунс пък не е играл за отбора си от 29 май, когато Манчестър Сити загуби финала на Шампионска лига от Челси!

Пау Торес натрупа 44 срещи с екипа на "жълтата подводница" през сезон 2020/21, а през лятото взе участие и с отбора на Испания на Олимпиадата в Токио.

В този материал пък можете да разберете каква е тайната клауза в договора на Нуно Ешпирито Санто, която позволява на Тотнъм да го уволни без да му изплаща компенсация!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички