В Каталуния: Ливърпул вади 90 млн. евро за звезда на Барселона


В Каталуния: Ливърпул вади 90 млн. евро за звезда на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

14493 0

Ръководството на Ливърпул е напът да отправи колосална оферта за нападателя на Барселона Усман Дембеле, твърди авторитетното каталунско издание Diario Sport. Според информациите, мърсисайдци са готови да заплатят 90 милиона евро за услугите на френския футболист.

Бившият футболист на Борусия Дортмунд е непрестанно преследван от контузии, откакто премина на "Камп Ноу" през лятото на 2017-а. Въпреки това 22-годишният нападател разполага с безпорни качества и потенциал, които могат да бъдат разгърнати - стига да се предпази от нови травми.

"Лос кулес" неведнъж са заявавали, че тяхната 105-милионна покупка не е за продажба, но според Diario "червените" са готови да изкушат ръководството на каталунците с оферта, възлизаща на 90 млн. евро. В такъв случай Барса може и да се съгласи да се раздели с обещаващия нападател, който страда от контузии твърде често и е изиграл едва 35 мача в първенството от своето идване.

В същото време от Барселона официално обявиха, че намаляват заплатите на своите футболисти с внушителните 70%, а Лионел Меси се конфронтира с президента Бартомеу (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички