Агентът на Мохамед Салах отрече твърденията за Реал Мадрид


Агентът на Мохамед Салах отрече твърденията за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1222 0

Рами Абас, който е агент на нападателя Мохамед Салах, опроверга твърденията, че през 2018 година звездата на Ливърпул е бил пред трансфер в Реал Мадрид.

"Мохамед никога не е обсъждал никакви планове за кариерата си с който и да е от бившите си треньори", написа Абас в Twiitter. Тези дни бившият асистент на селекционер на националния отбор на Египет Хани Рамзи обяви, че през март 2018 г., малко преди финала на Шампионска лига, Салах е получил предложение от Реал.

"Бях асистент на Ектор Купе и помня, че бяхме на лагер в Швейцария. Говорих със Салах и той ми сподели, че е получил много изгодно предложение от Реал. Мохамед обсъди офертата с мен и Купер, след което реши да остане в Ливърпул, защото е щастлив в отбора", бяха думите на Рамзи.  На този лагер тогава той все още не е официално назначен за помощник треньор в щаба на "фараоните", но е бил със състава. Съвсем наскоро пък Джорджо Киелини определи за шедьовър фаула на Рамос срещу Салах в Шампионска лига, който породи много дискусии - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички