Франческо Тоти: Реал Мадрид ми предложи всичко, освен само едно нещо


Франческо Тоти: Реал Мадрид ми предложи всичко, освен само едно нещо
Снимка: Getty Images/Guliver

3350 0

Не е тайна, че една от неосъществените мечти на Реал Мадрид е Франческо Тоти. Той е бил много близо до преминаване на "Сантяго Бернабеу", но в крайна сметка избира да бъде лоялен през цялата си кариера на своята любов - Рома.

"Нека да кажем, че имаше 80% вероятност да премина в Реал Мадрид. Освен това не бе най-добрият период за Рома, въпреки че тогава бяха готови на всичко за мен. Реал бе готов да плати много и ми предложиха много. Можех да подпиша договор за около 25 млн. евро. Предложиха ми всичко, освен капитанската лента, защото Раул бе там", сподели италианецът пред Libero.

"Раул бе играчът, който печелеше много, бе капитанът, символът на този отбор и трябваше да печели най-много. Всеки, който отиваше в Реал трябваше да печели по-малко", допълни легендата на Рома. Той призна още, че заради легендарния си статут там не е успявал да се наслади на града изцяло. "Не можех да се насладя на Рим. Видях Колизеума преди 3 години за първи път, беше нереално". А каква според Тоти ще е трансферната му сума в днешни дни - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички