Атлетико Мадрид се насочва към нападател от Висшата лига


Атлетико Мадрид се насочва към нападател от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2611 0

Испанският гранд Атлетико Мадрид е в усилено търсене на нападател. „Дюшекчиите“ са отбелязали едва 22 попадения в Ла Лига до момента през сезона и искат да увеличат шансовете си за титлата, като докарат голмайстор от световна класа.

Най-често споменаваното ново име, което да води атаката на Атлетико Мадрид, е това на Единсон Кавани, но от Пари Сен Жермен заявиха, че нападателят няма да бъде продаван, въпреки че договорът му с парижани изтича през лятото. Затова сега мадридският гранд насочва вниманието си другаде и започва да опипва почвата около потенциален трансфер на нападателя на Арсенал Александър Лаказет. Според медиите в Испания обаче Атлети ще се насочат към французина само, ако не успеят с привличането на Кавани.

От Атлетико Мадрид са готови да предложат като размяна крилото Тома Лемар. Французинът пристигна от Монака за сумата от 51 милиона паунда през 2018г. Ако все пак „дюшекчиите“ решат да предложат оферта за Лаказет, то Лемар може да поеме към „Емиратс“ като част от сделката. Челси също следи ситуацията около 24-годишното крило на Атлетико Мадрид, а ето кой още е на опашката за Лемар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички