В Англия: Ливърпул продължава да желае Азар в отбора си, готвят оферта


В Англия: Ливърпул продължава да желае Азар в отбора си, готвят оферта
Снимка: Guliver/Getty Images

4015 0

Ръководството на Ливърпул продължава да следи изкъсо изявите на Торган Азар, като ще се опита да го привлече в най-близко бъдеще, твърди английското издание "Daily Star". Братът на Еден Азар бе свързван с "червените" още в началото на декември от немски издания, а сега информациите се потвърждават и на Острова. 

Крилото на Борусия Мьонхенгладбах обмисля възможностите пред себе си, като настоящият му контракт изтича през лятото на 2020-а година. Към момента Азар не е сигнализирал, че възнамерява да поднови контракта си с немския тим, а играта в Англия не му е чужда.

Белгиецът е бивш играч на Челси, където прекара три години - макар и да не записа нито един мач за лондончани. Според "Daily Star" мърсисайдци трябва да заплатят около 31 млн. паунда за услугите на Торган Азар.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп планира да остави белгиеца в състава на Гладбах под наем до края на сезона, ако се стигне до трансфер. Интерес към играча обаче има и от страна на други два европейски гранда - Атлетико Мадрид и Рома.

Междувременно стана ясно, че ръководството на Ливърпул е готово да се раздели с двама от своите нападатели, за да привлече голмайстор от Бундеслигата. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички