Клоп с уникален жест: Оставил играчите си сами да определят тренировките си по Коледа


Клоп с уникален жест: Оставил играчите си сами да определят тренировките си по Коледа
Снимка: Guliver/GettyImages

2448 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп показа, че коледните празници се уважават дори и на най-високо ниво в професионалния футбол. Немският специалист е оставил играчите си сами да определят програмата си на Коледа.

"Оставих футболистите сами да решат как да прекарат днешния ден. Знаем, че трябва да имаме тренировка, но влязох в положение и се обърнах към момчетата: "Хайде, кажете ми каква е традицията тук", сподели мениджърът на Ливърпул.

"Решиха да имаме занимание сутринта, след което всеки ще се прибере в дома си, за да си изкарат празника със семействата. После късно вечерта пак ще се срещнем в хотела преди двубоя с Нюкасъл", разясни той.

"Трудно е такова програма да се организира дори при домакински мач, а за гостуване да не говорим. Знам, че много от хората не осъзнават това, но състезателите имат малки деца и затова се опитваме да направим нещата максимално удобни", добави още Клоп.

Междувременно Юрген Клоп коментира бъдещето си в тима на Ливърпул. Наставникът сподели, че все още не може да гарантира дали ще продължи контракта си с "червените", като напомни, че все още не е спечелил нищо с мърсисайдци. Вижте какво каза още Клоп в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички