Ливърпул се облизва за немски нападател, вади 100 милиона евро


Ливърпул се облизва за немски нападател, вади 100 милиона евро
Снимка: Guliver/Getty Images

3321 0

Ръководството на Ливърпул обмисля да привлече нападателя на Ред Бул Лайпциг Тимо Вернер, но преди това "червените" трябва да освободят двама от своите офанзивни играчи - Даниел Стъридж и Дивок Ориги, твърди "Sports Illustrated". Цената, която мърсисайдци се очаква да заплатят за Вернер, наближава 100 млн. евро.

22-годишният нападател е желан и от немския хегемон Байерн Мюнхен, който в последните години почти неизменно обира талантите в първенството. През тази година обаче баварците не се намират в най-добрата си форма, а това може да накара Вернер да преустанови решението си и да поеме към Острова, където е желан от първенеца във Висшата лига.

Тимо Вернер е сред голмайсторите на Бундеслигата през настоящия сезон с 11 попадения, като пред него са единствено Лука Йович и Пако Алкасер, които имат на сметката си по 12 гола. Припомняме, че през лятото Ливърпул привлече друг играч от Лайпциг - Наби Кейта, който вече впечатлява с екипа на "червените", макар и да премина през няколко травми.

Междувременно мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че не е наясно докога ще остане на "Анфийлд", като подчерта, че все още не е спечелил трофей за "червените". Какво сподели немският специалист - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички