Кристиано Роналдо отсъства от лагера на Юнайтед преди домакинството на Лестър


Кристиано Роналдо отсъства от лагера на Юнайтед преди домакинството на Лестър
Снимка: Getty Images

1847 0

След като Португалия се класира на Световното първенство в Катар, Кристиано Роналдо ще има последен шанс да спечели единствения трофей, който му липсва. Нападателят, обаче, не се появи на лагера на клубния си Манчестър Юнайтед преди домакинството на Олд Рафорд срещу Лестър.

Официално изявление от Юнайтед относно отсъствието на Роналдо липсва, както и няма информация той да страда от контузия след мача срещу Северна Македония. 

Снимки, които бяха публикувани от тренировката вчера, затвърдиха информациите, че звездата на "червените дяволи" не присъства в хотела, където отбора се събира преди всеки домакински мач, въпреки че неговите сънародници Бруно Фернандеш и Диого Далот присъстваха на заниманието.

За Фернандеш щастието е двойно, тъй като освен, че отбеляза и двата гола за класирането на страната му на Мондиал 2022, по-рано тази седмица подписа нов договор с Манчестър Юнайтед.

Двубоят от 31-ия кръг на Висшата лига между Юнайтед и Лестър е тази вечер от 19:30 и можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички