Усмивката на Юрген Клоп се върна, насладил се е на всяка секунда от победата на Ливърпул срещу Евертън


Усмивката на Юрген Клоп се върна, насладил се е на всяка секунда от победата на Ливърпул срещу Евертън
Снимка: Getty Images

3276 0

Усмивката на лицето на Юрген Клоп отново се върна, след като Ливърпул спечели дербито с Евертън от 23-ия кръг на английската Висша лига и по този начин сложи край на негативната си серия. След последния съдийски сигнал наставникът на мърсисайдци бе изключително доволен от факта, че тимът му най-накрая е започнал да играе така, както може:

"Тази вечер изглеждахме като себе си. Резултатът е огромно облекчение. Днес всички си върнаха малка част от вярата и искаме да продължим по същия начин", заяви Клоп на пресконференцията си след мача и допълни:

"С това прeдставяне направихме изявление, че можем да се справим със ситуацията. Трябваше да играем нашата си игра и общо взето успяхме да го направим в рамките на 95 минути, затова и заслужихме трите точки".

"За да се измъкнем от трудния момент се нуждаем от такива мачове. Успяхме да доминираме и не съм гледал статистиката, но сигурно сме владеели топката в 70% от времето. Атмосферата на "Анфийлд" беше прекрасна. Влюбен съм в нашите фенове, а футболистите им се отплатиха. Получи се истинско дерби. Днес се насладих на всяка една секунда от мача!", завърши треньорът на Ливърпул.

ВИЖТЕ ОЩЕ - ВИДЕО: От греда до гол в противниковата врата - Ливърпул напомни за класата си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички